2020 Kış Tesettür Giyim Modası

24 Şubat 2020
2020 Kış Tesettür Giyim Modası

Kışın, kendini yeni göstermeye başladığı ve havaların soğuduğu şu günlerde, özellikle en çok tercih ettiğimiz ürünlerin başında kazaklar, hırkalar ve kabanlar geliyor. Etek, pantolon ve elbiselerle rahatça kombinlenebilen bu parçalar, bize şıklık ve kullanım rahatlığı sağlıyor. Bu sezonun yükselen trendlerinin başında aynı zamanda ikili kombinler de yer alıyor. Bir diğer deyişle, çabasız şıklık. Giy-çık hazır kombinlenmiş bu parçalar ne ile kombinlesem derdinden de kurtarıyor ve bize styling rahatlığı da sağlıyor. Peki 2019-2020 kış sezonunda mutlaka gardırobunuzda olması gereken trend parçalar nelerdir. Gelin hep birlikte göz atalım..

 

Kışın Vazgeçilmez Parçası - Hırkalar

Kışın en sevilen ve en rahat kombinlenen parçası. Aynı zamanda cool görünümüyle sizi trend bir görünüme kavuşturacak olan bu parça, elbiselerin üstüne, pantolon-bluz ve etek-gömlek kombinlerinde size eşlik edecek. Bu sezon mutlaka gardrobunuzda bulunması gereken hit parçalardan.

 

Kazak-Bluz ile Şıklığınızı Tamamlayın

Kışın pantolon ve etek kombinlerinin vazgeçilmez parçası. İster uzun, ister kısa, düz, desenli ve farklı formlara sahip olabilen kazaklar ve bluzlar bu sezonun da vazgeçilmezlerinden olacağa benziyor. Siz bu star parçayı nasıl kombinlemeyi tercih edersiniz?

 

Sezonun En Göze Çarpan Detayı - Uzun Yelekler

Sezonun en göze çarpan detaylarından uzun yelekler yükselişini sürdüren parçalardan. Hem jile hemde yelek formunda olanlardan bir tane edinmeniz, şık durmasının yanı sıra kullanım kolaylığı da sunacaktır. Ayrıca gömleklerle kombinlerseniz, trend görünümü de yakalamış olursunuz.

 

Kış Denilince Akla İlk Gelen Kabanlar

Kış denilince belki de akla ilk gelen dış giyim parçalarının arasında, birçok çeşidi bulunan, bizi soğuktan koruyan kabanlar geliyor. İster uzun ister kısa olsun, kışın bu giyim türlerine çok büyük talep olmaktadır. Modern görünümün zarif parçalarından olan kabanlar, güzel görünmesinin yanı sıra aynı zamanda bizi sıcak tutması dolayısıyla da tercih sebebidir. Günlük, iş ve davetlerde, kabanlarla yapılan kombinler, giyen kişiyi bambaşka bir havaya sokacaktır.

 

İkili Takım Modelleri ile Şık Olmak Çok Kolay

Tunik-pantolon yada bluz-etek kombinleri. Özellikle triko ve yün takımlar bize styling rahatlığının yanında aynı zamanda rahat ve cool bir görünüm kazandırır. Trend görünmek isteyenlerin mutlaka bu giy-çık ikili takımlarla tanışması ve gardroplarında yer açması gerekir.

Elif Kaçmaz Özcan
Sadecebutik.com Moda Tasarımcısı

kaban, hırka, bluz

Whatsapp Destek - Sadecebutik x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.